BOTANİC SCHOOL

BOTANİC SCHOOL

"BOTANİC SCHOOL" eTWİNNİNG PROJESİ
Okulumuz, Okul Öncesi Öğretmeni Mükerrem ACAR ve öğrencileri "Botanic School" adlı projeye Aralık ayında başladı.
       Doğaya ve Çevreye karşı farkındalık kazandırmayı amaçlayan projede,  3-11 yaş aralığındaki çocuklarla köklendirme, çimlendirme, sulama ve bakım etkinlikleriyle yaparak-yaşayarak öğrenmeleri hedeflenmektedir. Bitkilerin sihirli dünyasına giriş yapmak, bitkileri tanımak, bitkiler nasıl çoğaldığı, köklendiği, çimlendiği, bakım vb.konuları yapacağımız etkinliklerle, yaparak yaşayarak öğrenmek olduğunu belirten öğretmenimiz, bitkilerin büyümesi ve gelişmesi için nelere, niçin ihtiyacı olduğunu sorgulayacağımız bir eTwinning projesi olduğunu söyledi. Nisan ayı sonunda bitecek olan projeye Artık malzemelerle saksı yaparak başladıklarını, saksılara çocukların getirdiği çiçekleri diktiklerini belirtti.
Aynı zamanda projede Ürdün ve Irak'tan katılan 2 yabancı ortak çalışıyor ve İstanbul, Bolu, Ankara, Kocaeli illerinde bulunan okul öncesi öğretmenlerimiz ve öğrencileri yer alıyor.
Bu projenin öğrencilerimiz için faydalı olacağını umut ediyoruz. Emeği geçen öğretmenimize ve öğrencilerine başarılar diliyoruz.

29.04.2022 107

29-04-202229-04-202229-04-2022