Paşaköy İlkokulu

Vizyon: Yarınlarının daha güzel olması için çabaladığımız öğrencilerimizin; eğitimin sürekliliğine inanan, düşünen, bununla birlikte sorgulayan ve uygulayan, bilimsel düşünmeyi öğrenmiş - kendini geliştirmeyi seven - yaratıcı, çalışkan, toplumun değer yargılarına saygı duyan, doğru, dürüst, ülkesini seven ve ülkesine bağlı insanlar olarak yetişmesi vizyonumuzdur.

Misyon: Yaşama sevinci olan,hayata korkusuzca bakabilen, kendisi ile barışık, özgüven sahibi, mutlu olmasını bilen, tamamen sosyal, psikolojik gelişimini tamamlamış; Atatürk İlke ve İnkılaplarını kendisine bir yaşam biçimi olarak seçmiş öğrenciler yetiştirmeyi, eğitime yapılan yatırımın insan kaynaklı olduğunu düşünerek ; Türk Milli Eğitiminin genel amaçları ve Temel ilkeleri doğrultusunda,öğrenmeyi öğretmek olarak hedefliyoruz.

Başarılar:

Saatler: 08:50-15:00
Isınma: KALORİFER(DOĞALGAZ)
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (374) 2155491

WEB - https://pasakoyilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Paşaköy Mahallesi 2309. Sok. No1 Merkez/BOLU

Yerleşim Yeri - Paşaköy Mahallesi

Adres - Paşaköy Mahallesi 2309. Sok. No1 Merkez/BOLU

Ulaşım belediye otobüsleri 30 dakikada bir olmak üzere sefer düzenlemektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Merkeze 3 km uzaklıkta olan okulumuza